Carutcha - Professionell städfirma i Linköping

Att det är bra städat i era kontorslokaler är viktigt både för hälsa, miljö och inte minst för trivsel

Kontakta oss

Kontorsstädning

Att det är bra städat i era lokaler är avgörande för att skapa en hälsosam, miljövänlig och trivsam arbetsmiljö. Det är viktigt att det företag som ansvarar för lokalvården hos er är medvetet om dessa aspekter och låter en professionell städfirma utföra städningen på ett sätt som tar hänsyn till både människor och miljö. Vi kan erbjuda regelbunden kontorsstädning enligt schema, allt från varje dag till en gång om månaden. Genom att använda miljövänliga rengöringsmetoder och produkter, kan vi säkerställa att lokalerna  är rena och fräscha men även fria från skadliga kemikalier. Detta bidrar till en sund arbetsplats som främjar både personalens välbefinnande och en hållbar framtid.

Golvvård

Vi erbjuder en omfattande städtjänst som innefattar regelbunden schemalagd städning, anpassad för att kontinuerligt se till att det är rent och fräscht. För de som behöver, erbjuder vi också städning vid specifika, enstaka tillfällen, vilket ger flexibilitet och anpassning efter unika behov. Vår periodiska städning tar hand om djupare rengöring, inklusive noggrann golvvård, kristallklar fönsterputsning och omfattande storstädning. Utöver detta tillhandahåller vi även enklare yttre skötsel för att ge era lokaler ett heltäckande, skinande rent intryck. Vårt team strävar efter att skapa en välkomnande och professionell miljö för alla våra kunder.

Byggstäd

Vår tjänst inkluderar även byggstädning, utförd med hög effektivitet och noggrannhet. Vi är stolta över att enbart använda marknadens främsta produkter och utrustning, vilket garanterar en städning av yppersta kvalitet. Vårt fokus ligger på att säkerställa att varje aspekt av städningen uppfyller strikta standarder, vilket resulterar i en miljö som inte bara är ren och snygg, utan också trygg och hälsosam. Vi förstår vikten av att du som kund är helt nöjd, och därför arbetar vårt erfarna team med stort fokus på detaljer för att överträffa dina förväntningar.

Välkommen till Carutcha - Din städfirma i Linköping

Hos Carutcha förstår vi vikten av en ren och välkomnande arbetsmiljö. Sedan vårt grundande år 2004 har vi tillhandahållit lokalvård till en mångfald av företag, från långvariga partners till nya nöjda kunder. Vårt åtagande är att erbjuda professionell städning som inte bara förbättrar utseendet på era lokaler, utan också främjar hälsa och välbefinnande, skyddar miljön genom hållbara metoder, och bidrar till en trivsam atmosfär för både era anställda och besökare. Vi förstår att varje kunds behov är unikt, därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar som inkluderar allt från daglig städning, fönsterputsning till golvpolering. 

Vårt team är utbildat i de senaste miljövänliga städteknikerna för att säkerställa att vi inte bara möter, utan överträffar era förväntningar. Låt oss på Carutcha, en städfirma med 20 års erfarenhet, ta hand om er lokalvård, så att ni kan fokusera på det ni gör bäst.

Certifierad städpersonal - Du kan lita på vår städning

Vår personal är SRY certifierad och har flera års erfarenhet av lokalvård och städning. Personalen är godkänd för ID06 och vårt företag har kollektivavtal. Försäkringar, avtalsenlig lön och bra arbetsförhållande är självklart hos oss.

Låt oss städa ditt kontor och bidra till bättre arbetsmiljö

Carutcha betyder töjbar, vilket innebär att vi strävar efter att vara så flexibla som möjligt för att möta våra kunders behov. Vi förstår att en ren arbetsplats är avgörande för en produktiv och hälsosam arbetsmiljö, där medarbetare kan fokusera på sina uppgifter utan distraktioner. Vår dedikerade team är redo att ta itu med alla era städbehov i Linköping med dess omnejd och förse er med skräddarsydda lösningar. 

Kontakta oss enkelt via telefon eller e-post för att diskutera hur vi kan hjälpa er. Vi välkomnar er att upptäcka fördelarna med att samarbeta med Carutcha och ser fram emot att bidra till en renare och mer trivsam arbetsplats för er verksamhet.

Har ni frågor eller behöver ni städning, Kontakta oss!

Vår dörr står alltid öppen för att bemöta era behov och svara på era frågor. Vi är här för att ge er den bästa möjliga servicen och stödet. Oavsett om det gäller enklare städning en enstaka gång om månaden eller regelbunden städning flera gånger om veckan, är vårt vänliga och erfarna team redo att hjälpa er.
Tveka inte att höra av er – vi är här för att göra er tillfreds!